Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès i l’ajuntament de Rubí intercanvien experiències sobre polígons

La consellera d’Empresa i Ocupació del Consell Comarcal, Susanna Mèrida, acompanyada de l’equip tècnic de l’Àrea de Promoció Econòmica que treballa en l’àmbit dels polígons d’activitat econòmica de l’Alt Penedès, va visitar l’Ajuntament de Rubí per conèixer un projecte pioner de definició dels criteris de qualitat.

Actualment, el Consell Comarcal està actualitzant, ampliant i millorant totes les dades sobre els polígons d’activitat econòmica i les està introduint en una eina digital. Es tracta d’un portal web específic, amb un cercador especialitzat, que facilitarà la difusió de tota la informació recollida. Aquest portal permetrà consultar totes les dades sobre sòl industrial i teixit empresarial, entre d’altres informacions d’interès per atraure empreses que vulguin instal·lar-se a la comarca.
En l’intercanvi de bones pràctiques realitzat a l’ajuntament de Rubí, el regidor de Promoció Econòmica, Rafael Güeto, els va exposar el projecte, pioner a Catalunya, de creació d’un distintiu de qualitat ambiental per als polígons i les naus industrials que estan realitzant des de l’Oficina de Serveis a l’Empresa de l’Ajuntament amb el suport de la Diputació.
El Consell Comarcal, en el marc de la Taula de Reindustrialització de l’Alt Penedès, també havia iniciat un treball de definició de criteris per avaluar els polígons de la comarca. Per aquest motiu, es va considerar oportú iniciar una relació de col·laboració amb l’Ajuntament de Rubí en aquest àmbit. Entre d’altres aspectes, hi ha la voluntat de generar una nomenclatura comuna per definir la qualitat dels polígons en tot el territori.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: