Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El 3r Festival Hivernacle manté el volum global d’assistents i augmenta el públic dels #descobriments

La bona marxa de la tercera edició del Festival Hivernacle, celebrat del 13 al 21 de febrer a Vilafranca garanteix la quarta edició per a l’any vinent.

Els seus promotors, la productora Bravecoast, es mostren fins i tot sorpresos perquè el llistó de la segona edició estava molt alt a causa del ganxo que va significar el concert d’ Albert Pla. Carles Ribot explica que enguany han mantingut les xifres d’assistència de l’anterior edició, quan van doblar respecte la 1a edició.
La major afluència de públic als concerts de grups nous o #descobriments s’ha notat bàsicament aquest segon cap de setmana i Ribot explica que pensen potenciar encara més aquesta faceta en el proper Hivernacle, tot i que es planteja limitar a un els concerts previs.
El cap de cartell del 3r Festival Hivernacle ha estat el triple concert de divendres passat amb Joan Miquel Oliver, Quart Primera i ix! a Cal Bolet, que va aplegar unes 200 persones.
Quart Primera va obrir el foc en format acústic, interpretant cançons del seu nou disc, Neurones a la punta d’un Iceberg, i dels anteriors, durant prop d’una hora. El grup també va demanar al públic que li fes peticions i en va cantar alguna “a demanda”.
A continuació va ser el torn de Joan Miquel Oliver que durant hora i mitja només va tocar cançons seves, sense cap picada d’ullet a l’etapa com a Antònia Font. Mentre ell va ser dalt de l’escenari va ser quan el teatre va estar més ple, amb unes 200 persones.
Oliver, que va rebre floretes i aplaudiments només començar, va tocar en primer lloc Marès a Radial, una composició amb globus terraqüis, vides marines, peixos i ràdios que obre el seu darrer disc Pegasus.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: