Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La FM d’Hivern de la Ràpita commemora el 5è aniversari dels gegantons

Els gegantons Antistius i Ginur, que compleixen 5 anys de vida, seran els protagonistes de la Festa Major d’Hivern de la Ràpita que comença aquest divendres.

Un sopar i l’actuació de la Big Band de l’escola de música Maria Dolors Calvet de Vilafranca, a dos quarts de deu de la nit al Centre Cultural i Recreatiu Rapitenc, donarà el tret de sortida als actes de la Festa Major rapitenca.
Dissabte les activitats s’iniciaran a les 10 del matí amb una tirada de bitlles catalanes al camp de futbol. A les 5 de la tarda, al CCRR, s’oferirà una xocolatada per a la mainada i a continuació tindrà lloc la celebració del cinquè aniversari dels gegantons Antistius i Ginur i la narració de la seva història. En acabar s’oferirà una sessió de cinema infantil i a partir de dos quarts de 12 de la nit, un ball amb l’orquestra Hotel Cochambre.
Els actes de la Festa Major d’Hivern continuaran diumenge amb una missa a les 12 a l’església de la Ràpita, amb la participació de la coral l’Amistat. En acabar es farà el cant dels goigs a sant Raimon de Penyafort i a continuació, sortirà una cercavila de commemoració d’aniversari dels gegantons.
La festa finalitzarà amb la representació de l’obra Fum, fum fum, a càrrec del grup de teatre de Sant Joan de Mediona, a dos quarts de 7 de la tarda, al CCRR. L’obra està inclosa dins la programació de la vint-i-cinquena Roda de Teatre de l’Alt Penedès.
Els actes de la festa major estan organitzats pel Centre Cultural i Recreatiu Rapitenc, amb la col·laboració de l’Ajuntament dels Monjos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: