Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els nens i nenes de Vilafranca rebran els Reis d’Orient amb unes originals corones

Aquest cap de setmana el Patge Raimon ha continuat fent la recollida de les cartes dels infants de la vila per fer-les arribar els reis mags d’Orient.

El diumenge estava al barri de Sant Julià i avui, dilluns, el barri del Poble Nou és l’últim en rebre las visita del patge. Però aquest dissabte a la tarda i diumenge al matí el patge Raimon també va ser al teatre Cal Bolet per fer la recollida de cartes, en un acte que s’ha convertit ja en una tradició i que s’acompanya d’un taller de manualitats en el transcurs del qual els nens i nenes de la vila confeccionen algun objecte per donar la benvinguda als reis.
En aquesta ocasió no era un sinó tres els objectes que es podien fer, perquè es traçava d’una corona dedicada a cada un dels tres reis, Melcior, Gaspar i Baltasar.
L’emplaçament a Cal Bolet permet combinar perfectament la recollida de cartes, damunt de l’escenari, amb el taller de manualitats que es realitza a la platea del teatre. El responsable del taller, Marc Sadurní, assenyala que es tracta d’una activitat amb molta participació i que per tan cal una preparació prèvia.
Entre dissabte i diumenge han passat per Cal Bolet uns 500 nenes i nenes que han confeccionat les seves corones, amb les quals rebran aquest dimarts al vespre als reis. El patge Raimon ha tingut molta feina aquest any, perquè els infants de la vila s’han esforçat especialment per omplir amb bona lletra les cartes amb les seves peticions. Molts d’aquests nenes han lliurant en ma la carta al patge, contenint les emocions, o a vegades amb dificultats per contenir-les. Avui, dilluns, el darrer barri on el patge anirà a recollir les cartes és el del Poble Nou, de dos quarts de sis de la tarda a les vuit del vespre, al local de l’Associació de Veïns.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: