Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Patge Raimon continua amb la seva recollida de cartes pels barris de Vilafranca

El Patge Raimon porta des del dia de Sant Esteve recollint les cartes dels nens i nenes de Vilafranca. Ja ha passat pels barris del Molí d’en Rovira, Sant Julià i el Poble Nou.

I aquests dies visitarà Les Clotes, L’Espirall, el Centre, La Girada i la Barceloneta – Sant Magí.

De moment, el Patge està molt content de tornar-se a trobar amb la canalla, com ens explicava aquest dimarts a l’associació de veïns i veïnes de Sant Julià.

Hi ha molts nens i nenes que ja han lliurat les seves cartes al patge. És el cas, per exemple, del Marc.

També la Lia i la Noa han donat la seva carta.

El Patge va visitar aquest dimecres a la tarda l’associació veïnal del Poble Nou. Allà, el sotspresident de l’entitat, Joan Padilla, explicava que estaven molt contents de rebre aquesta visita tan especial.

Mentre el Patge Raimon va recollint les cartes pels barris, l’activitat continua a Arcàdia, l’espai on es creen els desitjos immaterials i les emocions del dia de reis. Els visitants que estan passant per Arcàdia aquests dies en surten molt il·lusionats, com expliquen el Jan i la seva tieta Imma.

I els treballadors i treballadores segueixen fent feina a un ritme frenètic perquè estigui tot a punt per la Nit de Reis. El Picaporta, que rep els visitants a Arcàdia, explica, però, que val la pena tot l’esforç per veure les cares d’emoció de la gent.

A banda d’Arcàdia, Insòmnia i el Gemínid continuen també amb la seva activitat aquests dies previs a l’arribada de ses majestats els Reis d’Orient.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: