Dimarts, 21 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El tercer tast de cambra a Vinseum se centrarà en la música ibèrica, amb el Trio Vinea

Aquest dissabte, 23 de gener, a les 7 de la tarda continua la programació musical que organitza la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca amb el tercer Tast de Cambra de l’Orquestra de Cambra del Penedès que tindrà lloc a l’Auditori de Vinseum i anirà a càrrec del Trio Vinea.

Aquest cicle complementa i amplia l’oferta que l’Orquestra de Cambra del Penedès ofereix a l’Auditori Municipal amb uns concerts de format més reduït. Acostar al públic de Vilafranca i de la comarca música de cambra de qualitat i potenciar la vinculació amb la música d’un espai de la rellevància cultural com Vinseum són els principals valors d’aquesta nova línia.
El tercer Tast de Cambra de la temporada anirà a càrrec del Trio Vineaque ens interpretaran obres de Granados, Turina i Borgunyó i comptarà amb els comentaris previs del músic i periodista David Puertas.
El Trio Vinea està format per Carmina Font, al violí, Núria Beltran, al violoncel, i Montse Rios al piano. Desprès d’esporàdiques col·laboracions durant anys, van decidir crear aquest grup de cambra estable que els permet oferir un magnífic recital d’obres dedicades a la formació de violí, violoncel i piano.
Aquest Tast de Cambra substitueix “Vents entre cordes: Quartets de Mozart” que estava programat per aquesta mateixa data.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: