Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El CNL de l’Alt Penedès ofereix cursos de català de tots els nivells, de forma presencial o semipresencial

El Centre de Normalització Lingüística de l’Alt Penedès i el Garraf proposa començar l’any fent un curs de català per millorar les competències comunicatives.

Amb el lema “Connecta’t al català”, s’ofereix un ampli ventall de cursos que cobreix totes les necessitats: des dels cursos per iniciar-se en l’aprenentatge de la llengua, per adquirir fluïdesa en les converses i per entendre i parlar català a la feina, fins a cursos per millorar l’escriptura en contextos formals.
L’oferta de cursos que s’obren Vilafranca i Sant Sadurní cobreix els diferents nivells de llengua, en les modalitats presencial i semipresencial, i tenen certificació oficial. Al web del CNL, www.cpnl.cat/xarxa/cnlaltpenedes/ensenyament/, es pot accedir a tota la informació actualitzada sobre els cursos.
Les persones que no hagin fet mai cap curs de català al CNL han de fer una prova de col·locació, a partir de l’1 de febrer. Per demanar dia i hora cal que s’adrecin al Servei de Català de Vilafranca i l’Alt Penedès (c. Pere el Gran, 32, 1r, tel. 93 890 61 79) o bé a l’Oficina de Català de Sant Sadurní d’Anoia (c. Marc Mir, 15, tel. 93 818 42 24). Un cop conegut el resultat de la prova, podran formalitzar la matrícula a partir dels dies 10 i 11 de febrer.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: