Dimarts, 4 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dimarts vinent l’Oficina Mòbil d’informació al consumidor visita Sant Sadurní

Serà la primera de les visites habituals que al llarg de l’any fa aquesta oficina mòbil a la capital del cava. L’objectiu és poder atendre les consultes de la ciutadania i oferir informació sobre temes de consum.

Com sempre hi haurà atenció per part de tècnics de la Diputació de Barcelona gratuïtament i de manera personalitzada, en aquelles qüestions o dubtes relacionades amb l´àmbit del consum, comerç, drets dels consumidors, compra i lloguer d’habitatge, serveis bancaris, serveis post venda, assegurances i d’altres.
L’oficina mòbil s’instal·larà a la plaça de l’Era d’En Guineu, a partir de 2/4 d’11 del matí i fins a la 1 del migdia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: