Dimecres, 27 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Tres detinguts per cultivar marihuana en una casa d’Olèrdola i en una de Canyelles

Agents dels Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de Vilafranca van detenir entre els dies 15 i 16 de desembre dos homes i una dona, de nacionalitat espanyola, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

La investigació va començar el mes de maig i va culminar el dimarts 15 de desembre quan es van fer entrades i registres simultanis en dos domicilis. Un a la urbanització Daltmar, a Olèrdola, i l’altra a la urbanització Vora Sitges, a Canyelles.
Els policies van trobar als garatges dels dos immobles un sistema de llum, ventilació i climatització específic per al cultiu de marihuana juntament amb material divers per a l’elaboració i plantació d’aquest tipus de cultiu i dels seus derivats. En total van comissar unes 2.500 plantes de marihuana i uns 2.000 euros en efectiu.
Durant el registre els mossos també van trobar dos contractes d’autocultiu a nom de dos dels detinguts amb dues associacions cannàbiques diferents: una a Salou i l’altra a Barcelona.
Els agents van detenir un home en el mateix moment de l’entrada i escorcoll per un delicte contra la salut pública. L’endemà els Mossos d’Esquadra van localitzar una parella relacionada amb els mateixos fets i la van detenir. El matrimoni i l’altre home eren amics i estaven en associacions cannàbiques diferents, tot i que feien els treballs de cultiu de forma conjunta.
La detenció de la dona va quedar sense efecte a l’espera que la citi el jutge. Els altres dos arrestats van passar a disposició judicial i el jutge d’instrucció va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: