Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Som Sant Sadurní destaca la col·laboració pública privada per potenciar la il·luminació de nadal d’enguany

Des de Som Sant Sadurní, amb el suport de l’Ajuntament de la capital del cava i dels propis comerciants, s’ha fet un esforç important els darrers anys, per resoldre la mancança de il·luminació que patia el municipi en aquestes festes.

Des de l’entitat es va apostar per la realització d’un motiu lluminós que fes referència al cava que els establiments poguessin col·locar fàcilment als seus aparadors. A hores d’ara ja hi ha 145 ampolles de cava lluminoses que engalanen aparadors i entrades a comerços i caves.
Enguany, per mitjà del projecte ‘Nosaltres també patrocinem els llums de Nadal. T’hi sumes?’ s’ha volgut reforçar la col·laboració públic privada com l’única forma possible per fer créixer un projecte d’il·luminació potent i atractiu pel municipi, on comerç i turisme van de la mà, i que anirà agafant força amb el compromís de tots els agents implicats. El projecte es composa de quatre elements al·legòrics relacionats amb el cava: copes de cava per rotondes i ampolles de cava per fanals amb el nom dels patrocinadors, entrades de carrer amb el nom dels carrers i mitjaneres de carrer amb cortines de copes de cava. Per la campanya de Nadal-Reis 2015 s’ha iniciat la primera fase del projecte, amb vistes d’anar-ho ampliant.
En aquesta primera fase del projecte s’hi han sumat un total de 93 establiments de Sant Sadurní. Els establiments interessats a participar en properes edicions hauran de sol·licitar-ho a Som Sant Sadurní fins a 31 de juliol de 2016.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: