Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Pere de Riudebitlles rebaixa un 21% el pressupost municipal per al 2016

Amb els vots a favor del govern, ERC i Més Poble – CUP, i els vots en contra de Convergència, ahir el ple de l’ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles va aprovar el nou pressupost per l’any vinent.

El pressupost s’ha vist reduït en un 21%, uns 500.000€, respecte al pressupost actual en compliment de la llei de la despesa pressupostària i del pla econòmic financer.
Tot i haver d’ ajustar el pressupost, el govern ha apostat per mantenir, i fins i tot augmentar, les partides relacionades amb serveis socials amb un 20,5% més respecte el pressupost d’aquest 2015. Les partides que s’han vist reduïdes estan relacionades amb les festes i les atencions protocol·làries i representatives. El pressupost també contempla una rebaixa en la despesa d’enllumenat públic gràcies a la instal·lació de llums leds i la despesa energètica en els equipaments municipals, a causa de la instal·lació de calefacció amb biomassa a les Escoles Velles.
Les inversions també es veuen afectades i durant el 2016 no es podran dur a terme totes les actuacions previstes.
A principis d’any, el govern convocarà una nova reunió oberta específica de pressupostos amb l’objectiu de començar a definir el reglament de participació ciutadana i establir prioritats d’execució del pressupost. L’ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles destinarà una bona part del pressupost de la Festa Major a participació ciutadana, a través de la recent creada Comissió de Festes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: