Dilluns, 15 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’escola municipal de música M. Dolors Calvet mostra tot el seu potencial al concert de Nadal

Amb l’Auditori Municipal completament ple de públic, prop de dos-cents alumnes i professors van oferir el concert de Nadal de l’Escola Municipal de Música de Vilafranca el passat dissabte al migdia. El concert va servir per mostrar tot el potencial de l’escola i la seva gran varietat de formacions amb un repertori bàsicament integrat per nadales.

El concert s’iniciava amb els ministrers i els ministrers xics, grups nombrosos que demostren la bona salut de la música tradicional dins de l’escola. També actuava una formació sorgida del centre que s’està donant a conèixer amb èxit darrerament, el Trio Xarel·lo.

Un dels moments estel·lars del concert va ser la presentació en societat del taller de Big Band, integrat per alumnes d’institut, que assegura relleu generacional en el futur per a la Big Band gran de l’escola.

Finalment, els grups de cant coral, amb 120 cantaires, protagonitzaven una cantata basada en peces de temàtica nadalenca.

El concert de Nadal és, per a l’equip directiu de l’escola, una oportunitat única perquè els alumnes experimentin la música des d’un punt de vista gairebé professional.

L’escola Maria Dolors Calvet continua oferint durant aquesta setmana concerts, en aquest cas a l’auditori de l’Ateneu Municipal, perquè els alumnes posin en pràctica davant del públic el que han après durant aquest primer trimestre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: