Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca en Comú recolza la candidatura d’ ‘En Comú Podem’ per a les properes eleccions legislatives estatals

L’assemblea de Vilafranca en Comú celebrada aquest dijous passat va acordar, per una amplia majoria, recolzar la candidatura de ‘En Comú Podem’ a les properes eleccions generals del 20D.

Vilafranca en Comú entén que les eleccions municipals del passat mes de maig van suposar la irrupció amb força a moltes ciutats del país dels moviments En Comú, formats per candidatures ciutadanes que proclamaven més i millor democràcia, reconeixement de les diverses sobiranies de l’Estat, més respecte a la democràcia municipal i una recuperació de les institucions per a la ciutadania.
Aquest procés de canvi iniciat als ajuntaments cal que no s’aturi. Entenen que en aquestes eleccions generals cal tornar a sumar forces.
Vilafranca en Comú, des de la institució més propera a la ciutadania com és l’ajuntament, aposta per practicar aquesta política diferent, defensant els drets socials, els serveis públics i els béns comuns. I entenen que aquesta és la política que cal defensar també a les altres institucions del país. En aquest sentit, ‘En Comú Podem’ és una opció que consideren pot aportar aquests valors del municipalisme i les polítiques de proximitat al Congrés del Diputats i demostrar, com als ajuntaments, que es pot governar d’una altra manera.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: