Dimecres, 22 de Gener de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Olèrdola incrementa prop del 2% el pressupost municipal per al 2016

Amb el vot favorable d’Alternativa per Olèrdola i els vots en contra de CiU i d’ERC, el ple de l’Ajuntament d’Olèrdola ha aprovat aquest dimarts el pressupost municipal pel 2016.

El pressupost és de 4.106.587 euros, xifra que representa un increment de l’1’8% respecte el pressupost d’aquest 2015. El govern continua sense apujar impostos i només preveu un lleu increment de recaptació per l’IBI, a causa d’una revisió d’ofici del cadastre que no és potestat municipal.
Les inversions amb recursos propis s’eleven als 219.000 euros, la qual cosa representa un 11% d’increment. Pel seu volum, la partida més important és la de la renovació de l’enllumenat, amb 108.000 euros. Entre les partides noves destaquen 10.000 euros que es destinaran a una línia d’ajuts a estudiants de secundària i universitaris del municipi.
L’aprovació inicial del primer pressupost del mandat municipal també comporta aprovar les inversions plurianuals que en els propers 4 anys planifica l’Ajuntament. Dels projectes avaluats destaca la realització d’un nou consultori mèdic a Moja, un circuit de running a la Muntanyeta, la connexió de l’avinguda Arboçar fins a Sant Pere Molanta amb un passeig de vianants, el cobriment de la pista poliesportiva de Sant Pere, la renovació del local social de Daltmar o invertir en les rehabilitacions de la Torre de Moja i del Sant Sepulcre.
Els dos grups de l’oposició van votar en contra del pressupost perquè no havien tingut oportunitat de participar en la seva elaboració.
El ple també ha donat llum verda a una modificació de pressupost, que inclou destinar 15.000 euros per ampliar nínxols al cementiri de Moja.

Programació

Ràdio Vilafranca

22:00
High Fyah Risk
Música jamaicana, amb Eloi Sendrós i Dídac Inglés
23:00
Penedès vespre
Informatiu diari
23:30
El contrapunt
Eladio García - C's

Penedès Televisió

22:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
22:30
El contrapunt
Eladio García - C's
23:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: