Dijous, 6 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Espirall acollirà les Terceres Jornades d’Horticultura Ecològica, organitzades per la Casa d’oficis De la Terra

Del 23 al 27 de novembre tindran lloc, per tercer any consecutiu, les Jornades d’Horticultura Ecològica organitzades per la Casa d’Oficis De la Terra en el marc del projecte Treball als Barris.

L’objectiu de les Jornades és apropar els participants a la producció ecològica, al consum responsable i als beneficis de l’horticultura ecològica així com donar a conèixer l’hort ecològic de la Casa d’Oficis De la Terra.
Enguany, les jornades tenen un format que combina xerrades, tallers i visites a l’hort ecològic durant els cinc dies de la setmana. Les activitats s’iniciaran a les 10 del matí i tindran una durada de dues hores.
El dilluns 23 de novembre s’inauguraran les Jornades amb dues xerrades que tindran lloc al local municipal de l’associació de veïns del barri de l’Espirall. Tot seguit, els assistents a les xerrades podran fer una visita guiada a l’hort ecològic de la Casa d’Oficis al barri de l’Espirall.
El dimarts 24 es realitzarà el taller Elaboració de conserves, a l’Edifici de La Fassina. El dimecres 25 es portarà a terme el taller L’hort al balcó, a l’edifici de La Fassina. El dijous 26, es farà un taller d’Elaboració de productes naturals per l’ús quotidià, a l’edifici de La Fassina.
Les jornades finalitzaran el divendres 27 amb una xerrada sobre Herbes remeieres que tindrà lloc al local municipal de l’associació de veïns del barri de l’Espirall i una visita guiada a l’hort ecològic de la Casa d’Oficis De la Terra ubicat al barri de l’Espirall.
Per a més informació i fer la preinscripció cal anar a web de la Fassina.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: