Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La vilafranquina Maria Batet explora les possibilitats de la creativitat a les aules amb el llibre ‘Crear i fer ampolles’, del qual n’és coautora

‘Crear i fer ampolles. Eines per educar la creativitat’ és obra de l’experta en emprenedoria Maria Batet i Franc Ponti i Enric Segarra, grans coneixedors de la creativitat en l’àmbit empresarial.

Els tres autors han unit els seus coneixements per explicar en un llibre els motius pels quals és necessària la creativitat, ajudar a docents i pares a educar en i per la creativitat i oferir tot un seguit d’eines per aplicar-la a les aules i a casa.
Batet relaciona directament la creativitat amb el pensament crític. Un pensament que serà molt útil pels nens i els joves tant a l’escola com fora d’ella.

La coautora del llibre explica que hi ha moltes tècniques per fomentar la creativitat i ens posa un exemple. Com podríem organitzar una festa de Nadal a l’escola?

‘Crear i fer ampolles’ ha estat publicat per l’editorial vilafranquina Edicions i propostes culturals Andana i ja es pot trobar a les llibreries.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: