Dijous, 22 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La musicoterapeuta vilafranquina Roser Ríos publica el conte ‘Espurnes’

Es tracta d’un llibre adreçat a infants de 0 a 3 anys i persones amb necessitats educatives especials, que proposa un munt de cançons per cantar en família.

Editat per Edicions Andana i il·lustrat per Mariona Ríos, ‘Espurnes. Un conte de musicoteràpia’ complementa els vídeos que Roser Ríos va fer durant el confinament en els quals proposava activitats musicals variades. A les pàgines del conte, que corresponen als mesos de l’any, s’hi poden trobar uns codis QR que enllacen amb els vídeos.

A banda de passar-ho bé, mares, pares i professionals tenen en aquest conte una eina amb la qual treballar d’una manera lúdica cançons i activitats musicals. ‘Espurnes’ es pot trobar a totes les llibreries.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: