Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La tecnologia 4G arriba a Sant Sadurní

El Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme ha informat a l’Ajuntament de Sant Sadurní que els serveis mòbils d’última generació anomenats comercialment 4G, i que arriben a través dels 800Mhz, es trobaran disponibles en breu al municipi.

La tecnologia 4G permet connexions mòbils de molt alta velocitat, millorar la cobertura a l’interior dels edificis i majors nivells de penetració geogràfica, especialment a les zones rurals.
No obstant, la prestació d’aquests serveis mòbils pot comportar l’aparició de determinades afectacions en la recepció del senyal de TDT dels usuaris del municipi situats a prop de les estacions de telefonia mòbil, ja que les emissions 4G es produeixen a la banda adjacent a la de TDT.
Des del Ministeri es garanteix que s’ha establert el procediment d’actuació per solucionar aquest tipus de problemes, garantint que les molèsties als ciutadans seran mínimes i que la seva solució serà gratuïta. Per això s’ha contractat el servei “Llega 800”, que ajudarà a resoldre les possibles afectacions. Podeu consultar més informació en aquest enllaç www.llega800.es.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: