Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest cap de setmana Gelida celebra la sisena edició de la Funifira

La Funifira va néixer amb l’objectiu de dinamitzar i promocionar Gelida, tenint com a referència un dels seus elements més emblemàtics, el Funicular, que durant els dies de la fira estarà en funcionament. L’oci ferroviari, el maquetisme, la gastronomia i el vi i el cava són els protagonistes de la fira.

Pujar al funicular que dóna nom a la mostra, visitar el castell, els cellers locals o fer la ruta modernista per la localitat són altres dels al·licients inclosos al programa d’activitats.

La inauguració tindrà lloc el dissabte, dia 7 de novembre, a 2/4 d’11 del matí al Pavelló Poliesportiu, a càrrec de Pilar Garcia Fuertes, directora del Museu del Ferrocarril de Catalunya. Durant tot el cap de setmana es duran a terme multitud de propostes per a tots els gustos. Hi haurà un trenet tripulat, es podran veure maquetes ferroviàries i navals, exhibicions d’aeromodelisme; es podran fer tallers; participar en campionats d’slot digital i de pàdel; fer un tast a l’ajuntament i al funicular; una visita guiada al castell; realitzar una ruta modernista i enoturística per Gelida, amb la visita d’un dels tres cellers de la població. Aquest any, a més a més, hi ha, per una banda, l’exposició “50 anys. Associació d’Amics del Castell de Gelida” al Centre de Promoció Turística / Aula del Funicular; i per altra, un concert del pianista Juan José Muñoz Cañivaro al Centre Cultural.

El programa es pot consultar a www.funifira.cat

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: