Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Òmnium Alt Penedès celebra que ha superat els 1.000 socis

Òmnium Alt Penedès convida als seus socis a celebrar que l’entitat ja ha superat el miler d’associats a la nostra comarca amb una festa i un sopar popular, el dimecres 21 d’octubre.

Òmnium Alt Penedès ha crescut de manera sostinguda en els darrers anys i rep una mitjana de tres socis nous cada setmana. L’entitat va tancar el 2014 amb prop de 900 socis i a hores d’ara ja ha superat el miler.
L’acte de celebració consistirà en un sopar popular al teatre Cal Bolet de Vilafranca, a partir de dos quarts de nou del vespre, amb un menú tradicional i amb vins de la DO Penedès. A la festa hi participarà el president d’Òmnium Cultural, Quim Torra i comptarà amb l’actuació de Quim Vila entre d’altres sorpreses.

Els tiquets pel sopar, que tenen un preu de 15 euros, es poden comprar a Vilafranca a la seu d’Òmnium Alt Penedès, a la llibreria l’Odissea i a la pastisseria Bertran; a Sant Sadurní a la cava Butí Masana i a Sant Martí Sarroca al restaurant Ca la Katy.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: