Dimarts, 5 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’inaugura a Gelida l’exposició “A dues veus. Retrats de converses en català”

Dilluns 28 de setembre a les 6 de la tarda s’inaugurarà al Centre Cívic l’Escorxador de Gelida l’exposició “A dues veus. Retrats de converses en català”.

Es tracta d’una exposició fotogràfica que consta de vint-i-un plafons amb fotografies de parelles lingüístiques, s’adreça a tothom qui vulgui conèixer el Voluntariat per la llengua (VxL) a partir del testimoni dels seus protagonistes. Diversos llocs emblemàtics de Vilafranca serveixen d’escenari a les parelles lingüístiques fotografiades.

L’exposició, que es podrà visitar del 28 de setembre al 12 d’octubre, de dilluns a dijous de 5 a 7 de la tarda, difon els valors del Voluntariat per la llengua i reconeix la contribució social i cultural que fan les parelles lingüístiques que hi participen.

A més, dins del marc “Voluntariat per la llengua”, dijous 8 d’octubre, a les 6 de la tarda, es farà un acte informatiu del voluntariat per la llengua a Gelida i la presentació de parelles lingüístiques.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: