Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La trobada de folklore popular i l’escampada de fil.loxeretes, han estat les cites estrella del dilluns a les Fires i Festes de Sant Sadurní

Aquest dilluns ha presentat ja alguns dels plats forts d’aquestes Fires i Festes i que han comptat a més amb una excel.lent afluència de públic i participació.

Pel matí la Trobada de folklore popular ha suposat també l’estrena del ball de gitanes, que ha finalitzat la cercavila a la plaça de l’Ajuntament amb la interpretació de versos. El gegants i capgrossos han acompanyat els balls populars de panderetes, bastoners i, per primera vegada, unes gitanes que han donat molta sal i bon humor a la trobada.
Al vespre, després del castell de focs, l’Escampada de fil.loxeretes ha portat el primer gran espectacle de foc d’aquests dies. La cita ha comptat amb una gran afluència de públic des de l’inici del recorregut, al carrer Castelló i un final multitudinari a l’Era d’en Guineu, acompanyats pels timbalers Tabalots i la Fil.loxera gran.
El retorn d’Anna Roig i l’Ombre de ton Chien a casa també ha estat una de les propostes més esperades d’aquest dilluns, amb un concert que ha omplert la plaça de l’Església.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: