Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Junts pel Sí demana als penedesencs que dediquin els darrers dies a convèncer els indecisos, en el darrer míting de campanya a Vilafranca

Un teatre de Cal Bolet gairebé ple va acollir ahir al vespre el darrer gran acte electoral de Junts pel Sí a l’Alt Penedès.

Acompanyats per els tres candidats penedesencs, el número 11 de la llista per Barcelona, Antoni Comín, i el número 22, Antoni Castellà, van insistir als assistents que dediquin els darrers quatre dies abans del 27-S a convèncer els amics i familiars indecisos.
Antoni Castellà va començar el seu discurs recordant que està casat amb una quintinenca, que la seva filla és nascuda a Sant Quintí i que porta el “Penedès al cor”. El número 22 va afirmar que “estem molt a prop que el somni sigui possible”, però va afegir que cal acabar de convèncer tothom i fent un símil casteller va demanar fer “un pas endavant i pit”.
Antoni Comín va demanar agafar perspectiva i recordar que el què està passant és del tot anormal, extraordinari i inimaginable fa 5 anys i per això, va insistir que “l’agenda dels darrers quatre dies no pot ser normal”. En aquest sentit, va demanar a tots els assistents que agafin l’agenda i truquin als indecisos per parlar-los amb el cor i l’estomac i convèncer-los que votin Junts pel Sí.
Segons Comín, no hi ha cap país al món desenvolupat amb un repte d’aquesta magnitud i “depèn de nosaltres”. També va fer al·lusió al passat i als catalans que han sacrificat la seva vida per les llibertats, advertint que no els podem fallar.
L’exdiputat socialista i número 11 de Junts pel Sí també va al·ludir als drets socials, afirmant que els països lliures són els que garanteixen els drets socials.
En nom dels candidats penedesencs, la sadurninenca Maria Rosell va afirmar que els tres estan compromesos amb el territori i amb la Vegueria Penedès i va animar tothom a votar.
Els candidats voluntaris de Junts pel Sí també van tenir protagonisme en l’acte d’ahir amb la projecció d’un vídeo amb les cares dels 1.500 candidats penedesencs i la intervenció d’alguns d’ells com el vilafranquí José Antonio Doblas, Georgina Ciupag, d’origen romanès, i l’elaborador i president de la DO Penedès, Josep Maria Albet.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: