Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Gemma Lienas diu, a Vilafranca, que el 27-S es decideixen moltes coses

La número 2 per Barcelona de Catalunya Sí que es Pot, l’escriptora Gemma Lienas, es presenta com un col.lectiu que sobretot està interessat en el benestar de les persones i en recuperar la sobirania perquè els ciutadans puguin decidir sobre salut o ensenyament.

Dissabte, a la parada de Catalunya Sí que es Pot al mercat de Vilafranca, Lienas afirmava que la crisi i les polítiques de dretes de Mas i Rajoy han deixat les classes populars i mitjanes “anorreades” i posava l’èmfasi en que el proper 27-S es decideixen moltes coses.
La número 2 de la coalició d’esquerres integrada per Podem, Iniciativa per Catalunya Verds, Esquerra Unida i Alternativa i Equo també es comprometia personalment a lluitar pels drets dels més vulnerables, destacant les dones.
A tots els que s’atansaven a la parada, Lienas i el candidat vilafranquí, Toni Peñafiel, els detallaven els 3 punts bàsics del programa de Catalunya Sí que es Pot: un pla de rescat del ciutadà amb mesures econòmiques per reduir l’atur i aturar els desnonaments i la pobresa energètica, el dret a decidir i la “radicalitat democràtica”, per acabar amb la corrupció i instaurar la transparència.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: