Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Pets ha protagonitzat el concert més intergeneracional de la festa Major

Passaven pocs minuts de les dotze de la nit quan damunt de l’escenari de la rambla pujaven els components d’un dels grups de rock català més emblemàtic, i el de més llarga trajectòria, amb 30 anys d’existència.

Només començar, el líder del grup, Lluís Gavaldà, ja anunciava que el d’aquest 1 de setembre era un concert especial.

Els Pets fan 30 ANYS dalt dels escenaris amb una gira elèctrica repassant els hits més representatius del seu cançoner. Un espectacle on el grup de Constantí passa revista a les cançons més emblemàtiques de la seva trajectòria. Va ser un concert elèctric i trepidant, per demostrar que el temps no els ha estovat, i on recuperen la secció de vents que els va acompanyar en els seus anys primerencs. Va ser especial també perquè Lluís Gavaldà va mostrar voluntat d’acostar-se al públic, un públic que va quedar bocabadat al final del concert amb la sorpresa de la participació del grup Amarcord, acompanyant els Pets amb la cançó “S’ha acabat”.

Al final del concert Gavaldà es mostrava molt satisfet de ser a Vilafranca.

El concert va ser seguit per un públic incondicional que corejava les cançons. Un públic de diferents generacions que fins i tot va seguir cantant la cançó de “Jo vull ser rei” malgrat que el micròfon de Gavaldà li va fer una mala jugada. En resum, el dels Pets, ha estat el concert més esperat i seguit d’aquesta Festa Major.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: