Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El locutor i presentador Llucià Ferrer inaugurarà el Cavatast 2015

Llucià Ferrer, locutor i presentador amb molta experiència als mitjans catalans, tant a la ràdio com a la televisió, inaugurarà el Cavatast 2015 el divendres 2 d’octubre al Celler de La Fassina.

Ferrer ha treballat a Radio Flaixbac presentant el programa “El Matí i la Mare que el va parir”. A RAC 105 on va crear el programa “Freakandó Matiner”. Després va passar per Catalunya Ràdio amb el “On Vols anar a parar?”. També ha estat a RAC1 i en aquests moments treballa a Onda Cero Catalunya.

Pel que fa al mitjà televisiu, va debutar a TV3 amb el programa viral “Virus”. Actualment, està presentant la segona temporada del programa “Menú Degustació”, un programa gastronòmic innovador on en Llucià acompanyat del xef Jordi Jacas i un personatge famós diferent cada setmana, apropen als espectadors els secrets de l’alta cuina. Sant Sadurní prendrà part en aquest programa, gràcies a la col·laboració de la Confraria del Cava.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: