Dijous, 26 de Maig de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Jutge Santi Vidal parlarà a Gelida sobre la nova constitució catalana

El Jutge Santi Vidal, l’advocada i diputada al Parlament de Catalunya Gemma Calvet, i la membre de Súmate Begoña Amado participaran avui en un col·loqui obert a Gelida sobre com ha de ser la nova constitució catalana.

Serà a les set de la tarda a la Plaça de la Vila de Gelida. Organitzat per l’ANC Gelida, serà presentat i dirigit per Ricard Rafecas, periodista i director del setmanari penedesenc El 3 de Vuit. Els responsables de l’Assemblea a Gelida demanen una participació massiva a l’acte preparatori de la propera Diada. En finalitzar es brindarà per la nova república que es vol assolir a les eleccions del 27 de setembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: