Divendres, 14 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Albet i Noya ofereix l’oportunitat de conèixer a fons la verema en el seu celler

Fins a finals de verema, Albet i Noya inclou en el seu programa de visites i activitats una per conèixer tots els racons d’aquesta època tan vibrant i important per qualsevol celler: Els Racons de la Verema.

L’objectiu principal és oferir una visió global al visitant de tot el procés pel qual passa el raïm des que es cull fins que s’embotella i ja és vi, d’una forma clara i amena per a què ho puguin gaudir tot tipus de públics.

Així doncs, la visita s’inicia des de la vinya, punt on s’expliquen les característiques més importants en quant al conreu ecològic que s’aplica el celler per tot seguit, endinsar-se en el procés que duen a terme durant la collita del raïm així com també tastar-lo directament del cep. Tot seguit, es fa una parada a la zona de premses i celler per explicar el procés de vinificació des d’una perspectiva més propera, ja que és el propi treballador del celler qui fa part de les explicacions sobre les tasques que s’estan duent a terme al celler en aquell mateix moment. També es fa un tast de vi en fermentació directament de tina.

A continuació, es va fins a la sala de bótes per conèixer el procés d’envelliment dels seus vins negres i on també es poden observar ampolles de vi escumós Clàssic Penedès en repòs. La visita finalitza amb un tast de 3 vins i té una durada aproximada de dues hores i mitja.

El preu de la visita és de 17€/persona (majors de 18 anys) i es realitza amb un mínim de 4 persones. Les visites es poden dur a terme de dilluns a diumenge pels matins, però sempre es requereix reserva prèvia via correu electrònic a .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: