Diumenge, 16 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Quintí acollirà demà a la pista del Jardí la Quintinada

Hi haurà una cercavila dels balls populars, una mostra gastronòmica amb les receptes de la Cuina de Joan Amades.

La Fundació Alícia col·labora amb aquest ambiciós acte, en el qual també hi ha un concert de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries
L’Ajuntament de Sant Quintí de Mediona, seguint la seva línia d’aposta pel territori, per la cultura i per Joan Amades, organitza aquest divendres l’acte anomenat La Quintinada, que es fonamenta en 3 eixos, la cultura popular, la gastronomia i la música tradicional. Tot dins del marc del Campus Joan Amades.
L’acte començarà a dos quarts de nou del vespre a la plaça Enric Prat de la Riba, en què hi ha una actuació dels balls populars de Sant Quintí, que inclouen diverses colles centenàries. Tot seguit, marxaran en cercavila
fins a la pista del Jardí, lloc on començarà l’acte gastronòmic.
A la pista del Jardí els restauradors locals oferiran els plats de la cuina de l’Amades. L’Ajuntament de Sant Quintí va encarregar a la Fundació Alícia el receptari de Joan Amades de Sant Quintí. D’aquesta manera, aquest receptari compta d’un seguit de receptes que va recopilar Joan Amades de la zona de Sant Quintí i del Penedès. Aquests són els plats que es podran tastar a la Quintinada.
A dos quarts d’onze de la nit començarà l’actuació de l’Orquestrina del Campus Joan Amades, formada per músics del conegut grup tortosí Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries. Aquest acte és obert a tota la població i, llevat dels tiquets de les receptes recopilades per Joan Amades, tot és gratuït.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: