Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Prop de 400 persones assisteixen a la setena edició del Sopar Solidari de Vallformosa per la lluita contra el càncer, presidit per Artur Mas

L’acte, que es va celebrar aquest divendres passat, va estar presidit per el President de la Generalitat i va servir per presentar la Fundació Vallformosa i per celebrar el 150è aniversari de Vallformosa com a viticultors.

El sopar és una iniciativa del celler de Vilobí on s’hi sumen molts esforços per part de diferents entitats, empreses i particulars per recollir fons per la lluita contra el càncer. L’edició d’enguany ha marcat un rècord d’assistència amb prop de 400 persones, el que fa que sigui també el sopar amb més recaptació econòmica.
L’acte estava presidit per Artur Mas, que va inaugurar la seu de la nova Fundació Vallformosa, ubicada al celler de l’Avi Pepet. Aquesta fundació solidària té l’objectiu de promocionar iniciatives globals de lluita contra el càncer i la promoció d’iniciatives de millora social.

Entre d’altres activitats la Fundació convocarà anualment el “Premi Martí Via” per la investigació en la lluita contra el càncer.
El president de la Generalitat ha lloat l’activitat de les caves Vallformosa i l’ha posat com a exemple de les iniciatives que té la societat catalana per donar suport a la societat i fer front a les dificultats.

El sopar va estar presentat per el periodista de RAC1, Joan Maria Pou, i també va comptar amb les intervencions del president de l’Institut Català d’Oncologia, el doctor Josep Maria Vilà, i la directora de l’ICO, la doctora Candela Calle, a més del president d’Ampert, Joan Rios.
Josep Maria Vilà va insistir en que una de les millors accions que es poden dur a terme contra el càncer són les mesures preventives.

Els diners recaptats durant aquest acte solidari es destinaran en un 80% per finançar un projecte de pantalles informatives de l’Institut Català d’Oncologia i en un 20% per finançar el transport dels pacients des del seu domicili fins al cenhtre Duran i Reynals, a través de l’Associació Ampert.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: