Dimecres, 6 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Procés Constituent s’organitza al Penedès

Les assemblees territorials de la Vegueria del Penedès de Procés Constituent organitzen un acte al Vendrell per parlar sobre la confluència.

Després de l’aprovació per part de l’Assemblea Extraordinària de Terrassa el passat 14 de juny, de la proposta de la Teresa Forcades sobre la Confluència, des de les diferents assemblees territorials s’han organitzat actes oberts per tal de crear debat, promoure opinió, i parlar sobre el projecte i les diferents corrents sorgides arran del 27S.
Es tracta d’un procés des de baix, creant espais de trobada entre el màxim nombre de col·lectius i persones, per tal de bastir una nova eina plural i diversa i articular una candidatura el més àmplia possible per a les properes eleccions al Parlament de Catalunya. Tanmateix, les diferents assemblees territorials del Penedès, tenen la voluntat d’agrupar sinergies per tal de donar més força i empenta al Procés Constituent en l’àmbit de la Vegueria Penedès.
Per això, convoquen un Acte Obert aquest divendres, a les vuit del vespre, a l’Hotel d’Entitats del Vendrell.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: