Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El cicle de debats ‘Quatre elements de la crisi de civilització’ posarà sobre la taula grans dilemes de la societat actual

Les organitzacions Acaps Wilaia, Amnistia Internacional, Attac Catalunya, el Casal Popular, Ecoxarxa, El Fath per a dones, Entrepobles i Procés Constituent organitzen aquest mes de març el cicle de debats ‘Quatre elements de la crisi de civilització’ a Vilafranca.

El programa de debats centra l’interès en el fet religiós i la secularitat, els nous costums i tradicions, el drama migratori i el poder militar per generar preguntes i reflexió entre les persones assistents.

Jean Pierre Palacios, un dels organitzadors, explica per exemple el que es tractarà en el debat sobre el poder militar.

El cicle de debats vol mirar el temps present per descobrir els canvis profunds que indiquen “tota una crisi sistèmica” i obrir la reflexió sobre la idea de progrés per “estimular una resposta personal i col·lectiva”.

Els debats comencen el dimecres 2 de març i s’allargaran fins al dia 30, sempre els dimecres i a dos quarts de vuit del vespre. El primer debat serà sobre Laïcisme i religió i tindrà lloc a l’Escorxador.

El segon, el 9 de març, versarà sobre Tradicions i modernitat i es farà al Casal Popular. El 16 de març, un altre cop a l’Escorxador, serà el torn de Les migracions forçades. I, finalment, el 30 de març, es parlarà sobre El negoci i el poder de les armes al Casal Popular.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: