Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Torras i Bages s’incorpora al préstec de llibres electrònics

Des d’aquest juny, els usuaris de la biblioteca vilafranquina tenen accés a l’eBiblio Catalunya, el nou servei de préstec gratuït de llibres electrònics de les biblioteques públiques que compta amb una col·lecció inicial de més de 1.900 títols i 41.730 llicències.

Per fer ús de l’eBiblio Catalunya només caldrà disposar del carnet d’usuari de les biblioteques del Sistema de Lectura Pública de Catalunya. Un cop un usuari demani un llibre digital en préstec, disposarà de 21 dies per llegir-lo. Es podran tenir un màxim de dos títols en préstec, que un cop s’esgoti el termini s’esborraran del sistema automàticament.
La lectura dels llibres electrònics es podrà realitzar a través de la reproducció en temps real (streaming) o mitjançant la descàrrega, amb l’aplicació gratuïta Adobe Digital Editions.

D’altra banda, la Torras i Bages de Vilafranca entra al servei eBiblio que porta físicament a les biblioteques l’obra d’autors independents de comprovada qualitat. Els ebooks podran ser descarregats tant en format ePub com PDF i porten materials extra vinculats amb la creació del llibre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: