Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El 7è Sopar Solidari per la lluita contra el càncer de Vallformosa el presidirà el President de la Generalitat

El Sopar Solidari per la lluita contra el càncer és una iniciativa del Grup Vallformosa que el divendres 10 de juliol arribarà a la setena edició.

Aquesta serà una edició especial perquè Vallformosa està en plena celebració del seu 150è aniversari com a viticultors. És per això, que el President de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, presidirà l’acte on també es farà la presentació pública de la nova Fundació Vallformosa.
Aquest és un acte solidari on s’hi sumen molts esforços per part de diferents entitats, empreses i particulars per recollir fons per la lluita contra el càncer. En aquest sentit, des del 2007 Vallformosa manté un acord de col·laboració amb l’Institut Català d’Oncologia, l’ICO, i l’any 2011 es va sumar l’associació Ampert. Aquest és un compromís social adquirit i a la vegada un homenatge a Martí Via i Bertran, director d’operacions de Vallformosa que va morir ara farà set anys després d’una llarga lluita contra aquesta malaltia. Els diners recaptats durant aquest acte solidari aniran destinats en un 80% a l’ICO i en un 20% a Ampert.
Les activitats del 7è Sopar Solidari s’iniciaran a les 8 del vespre als jardins de Vallformosa amb un aperitiu amenitzat amb música en directe. A continuació, es faran els parlaments de les autoritats i se servirà el sopar de gala. El presentador de l’acte serà el periodista de RAC1, Joan Maria Pou. Per tancar la nit solidària, s’oferirà un concert final de festa amb Derrumband. Els tiquets per assistir a l’acte s’han esgotat (el preu del tiquet era de 95 euros), però encara està oberta l’opció de fer donatius a fila zero trucant al 93 897 82 86 o enviant un correu electrònic a .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: