Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una unitat de vigilància recorrerà aquest estiu el municipi de Sant Sadurní

El 12 de juny es va donar el tret de sortida del Pla d’informació i vigilància contra incendis forestals que desplega cada any la Diputació de Barcelona, en col·laboració amb els ajuntaments, els consells comarcals i les Agrupacions de Defensa Forestal.

La campanya d’enguany, que durarà fins a l’1 de setembre, compta amb un equip de 282 persones contractades per a aquest dispositiu, que atendran 93 rutes mòbils en el conjunt de 473.000 hectàrees de territori forestal de Barcelona.

El Pla d’informació i vigilància forma part del programa de suport als municipis en la prevenció dels incendis forestals, que té com a finalitat principal d’evitar-los i limitar-ne els seus efectes. El programa desenvolupa accions informatives a la població i dissuasives de pràctiques amb risc, així com d’anticipació a l’inici i propagació d’un incendi forestal.

Fruit de les negociacions del servei de Medi Ambient de l’Ajuntament de Sant Sadurní amb Diputació, la unitat de vigilància 2 que recorre el territori de Sant Quintí, Sant Pere de Riudebitlles i Torrelavit enguany incorpora Sant Sadurní a la seva ruta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: