Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més de mil persones al 2n Tupa Tupa Fest a favor de l’atròfia muscular espinal

DefConDos, Segismundo Toxicomano, Crisix, Los Tronchos, Pirat’s Sound Sistema, Cor Fort, La Verga Records i RATM Project han omplert de canya i solidaritat el festival vilafranquí que de nou, destinarà els seus beneficis a FundAME, la Fundació Atrofia Muscular Espinal.

Els nou grups de punk hardcore van tocar al llarg de prop de 10 hores, entre dissabte a la tarda i diumenge a la matinada, a la zona esportiva de Vilafranca.
Hi van assistir més d’un miler de persones, per sota de les més de 1.500 de l’any passat, però la impulsora del festival, la vilafranquina Carla Martí, es mostra molt satisfeta.
A banda de les entrades d’aquest miler llarg de persones, també es van recollir donacions a la fila 0.
Per segon any, el festival ha aconseguit situar Vilafranca com a referent musical i solidari. Martí també destaca la predisposició dels grups, pesos pesants de l’escena hardcore espanyola, que novament van conformar un cartell potent.

El col.lectiu Col.Mu i FundAME, organitzadors del festival, agraeixen
públicament la tasca dels 60 voluntaris que col·laboren desinteressadament, així com els més de 40 establiments que van col·laborar econòmicament, el suport mostrat per l’Ajuntament de Vilafranca i totes les persones que van ajudar en la difusió prèvia del festival, entre elles Quim Masferrer, i els Casals i Ateneus d’arreu del país que van ajudar en la distribució d’entrades.
Properament, es faran públics els beneficis d’aquesta segona edició del Tupa Tupa Fest.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: