Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les connexions sobre les vies entre el Poble Nou i la Girada s’obriran la setmana de Sant Joan, tant pels vianants com pel trànsit rodat

Les obres a l’entorn de la llosa de cobertura de les vies del tren continuen avançant i l’ajuntament preveu que els barris del Poble Nou i La Girada quedin connectats durant la setmana de Sant Joan.

En aquests moments, els operaris treballen habilitant els dos carrers que travessen i uneixen aquests dos barris que es donen l’esquena, separats per les vies del tren. El regidor d’Urbanisme Josep M. Martí ha explicat aquest matí, després d’una visita d’obres, que els carrers Tossa de Mar i Germanor s’obriran tant pels vianants com pel trànsit rodat i que s’està repensant la mobilitat de la zona. Martí ha dit que les obres s’estan temporalitzant de forma global per intentar evitar molèsties als veïns. Un exemple és que a principis de juliol començaran els treballs per tancar la urbanització del carrer General Cortijo i just abans s’habilitarà un aparcament provisional amb 60 places al costat de l’estació d’autobusos, sobre la llosa, per recuperar les places que es perden. Les obres de General Cortijo duraran un mes i mig i l’aparcament del costat de l’estació d’autobusos serà habilitat de forma definitiva en una tercera fase dels treballs sobre la cobertura que contempla un altre aparcament a l’altra banda del carrer, amb 160 places en total.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: