Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’En Veu Alta ha clos la seva edició més mediàtica reclamant una major implicació del Penedès per perfeccionar el festival

Amb el monòleg musical d’Esteve Molero i el seu Jazz trio al pati del Taronger, el festival de narracions En Veu Alta acomiadava aquest diumenge l’onzena edició.

Aquest 2015, l’EVA ha mantingut el nombre d’espectacles i la seva qualitat, ha ofert activitats per a tot tipus de públics, s’ha mogut per la comarca, ha consolidat el projecte de lectures EVA 354 i ha introduït com a novetat Les entranyes de l’EVA, amb narracions tan íntimes com universals.

El festival ha viscut la seva edició més mediàtica, amb una millor projecció a l’exterior que combina amb el bon funcionament del boca orella entre el públic que ha tingut des dels seus inicis.

L’equip que fa possible l’En Veu Alta, encapçalat per l’actriu i narradora Jordina Biosca, s’ha reorganitzat internament per millorar el festival any rere any. Però ha comptat pràcticament amb els mateixos recursos. Per això Biosca demana una major implicació al Penedès que permeti perfeccionar aquesta proposta única que transcendeix fora del nostre territori.

L’EVA ha mantingut enguany l’essència que el va veure néixer però ha continuat sumant implicacions. Per exemple la dels grups de teatre amateur que van oferir una dotzena de mini espectacles dissabte a la nit al cementiri, un espai que ja es va tastar l’any passat com a escenari amb molt bons resultats.

El públic infantil també ha tingut un espai destacat dins de la programació del festival, d’una banda amb la implicació ja consolidada al Tastacontes i, de l’altra, amb els espectacles al Claustre de Sant Francesc i les titelles de divendres a l’Ateneu Municipal.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: