Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La PAH de Sant Sadurní dona suport a una família que podria ser desnonada

Ahir al matí es va fer una acte reivindicatiu davant la sucursal de Catalunya Caixa de Sant Sadurní d’Anoia del carrer Raval, amb el suport de PAH Anoia, PAH Garraf, PAH Vilafranca i PAH Sant Sadurní.

L’acte va coincidir amb l’inici d’una campanya a les xarxes de suport a la família Prieto, amb presència de la família que va explicar que inicia una campanya de pressió a les entitats bancàries de Catalunya Caixa i BBVA, ja que es neguen a acceptar la forma i termini de pagament del romanent del deute hipotecari per part de l’avalador, l’avi de la família i que manté dues unitats familiars més i en les que es troben dos dels seus néts menors d’edat.
Catalunya Caixa després d’ haver fet fora la família de l’habitatge l’any 2012 amb l’engany de què en dos mesos seria desallotjada a la força, llançament que no ha arribat fins al mes de maig de 2015, entrega per un preu irrisori l’habitatge a dos dels seus treballadors de la mateixa sucursal i reclama a la família la quantitat de 60.000 euros a pagar en quotes de 400 euros mensuals durant 11 anys.
La família Prieto demana que acceptin els 200 euros mensuals a 22 anys amb la garantia de l’habitatge de l’avi que supera el valor del deute reclamat.
La família anuncia que dos dies per setmana, dimarts i dijous, repartirà díptics informant dels detalls del seu cas davant mateix de la sucursal de Catalunya Caixa del carrer Raval de Sant Sadurní fins que acceptin el pagament amb garantia hipotecaria que planteja la família.

PAH

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: