Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest dissabte concert de final de curs de l’Escola de Música de l’Alt Penedès

La cantata “La fàbrica de colors”, de Sergi Salinas, i el muntatge “El rescat de la fantasia”, basat en la música de les pel·lícules de la factoria Disney són les obres que interpretaran els alumnes més petits acompanyats pels seus professors.

El dissabte 13 de juny, a les 5 de la tarda, els alumnes de Sensibilització i Iniciació i els alumnes dels grups de cant coral, infants de 3 a 8 anys, de les 10 aules municipals, faran el tradicional concert de final de curs de l’Escola de Música de l’Alt Penedès.

Enguany tindrà lloc al Centre Cultural i Lúdic de les Cabanyes. L’entrada al concert és gratuïta i l’acte és obert al públic de totes les edats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: