Dilluns, 25 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Oberta la matrícula del curs 2018/19 a l’Escola de Música de l’Alt Penedès

Oberta la matrícula del curs 2018/19 a l’Escola de Música de l’Alt Penedès

L’EMAP ofereix programes de formació musical per a infants a partir de 3 anys, per a joves i per a adults, i té aules en 12 municipis de l’Alt Penedès en espais cedits pels ajuntaments.

Fins al divendres 8 de juny restarà obert el període d’inscripcions a l’Escola de Música de l’Alt Penedès, una aposta educativa del Consell Comarcal que es duu a terme en col·laboració amb 17 ajuntaments de la comarca.
L’EMAP té actualment més de 300 alumnes i l’objectiu és continuar creixent per donar servei a molts més ciutadans. Entre les novetats del nou curs, hi ha l’oferta instrumental basada en la música tradicional, amb instruments com la gralla, la tenora i el fiscorn, que cursaran els professors Manu Sabaté i Pere Montserrat. També serà una novetat l’oferta de Musicoteràpia, que coordina la musicoterapeuta Roser Ríos.
L’escola de música comarcal potencia les audicions públiques i les formacions intermunicipals com la Banda, la Xaranga, la Batukada, la Jazz-Band i les orquestres de corda i de guitarra. Tots aquests conjunts estan formats per alumnes de diferents municipis i, alhora que ofereixen una oportunitat formativa als seus integrants, permeten a les famílies participar dels progressos dels alumnes i col·laboren a dinamitzar la vida cultural dels municipis de l’Alt Penedès on tenen lloc els concerts i les audicions.
Tota la informació es pot consultar al blog de l’Escola de Música de l’Alt Penedès (www.emap.cat) o bé trucant al Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: