Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Publicades les llistes definitives d’admesos als centres vilafranquins per al curs vinent

Les famílies amb fills que havien sol·licitat plaça en algun nivell de les etapes de segon cicle d’educació infantil, primària o secundària obligatòria en un centre de Vilafranca han pogut finalment sortir de dubtes perquè ja estan publicades les llistes definitives d’admesos a cada centre.

Segons fonts municipals, la major part dels aspirants han aconseguit una plaça escolar a la primera opció que havien sol·licitat.
A P3, l’oferta definitiva és de 509 places i per donar sortida a l’augment de demanda es crea un tercer grup a l’escola Cristòfor Mestre, amb un total de 20 grups. Un 93,7% de l’alumnat podrà anar a l’escola triada en primera opció, mentre que un 4% anirà a un centre triat però no en primera opció.
Pel que fa al 1r curs de l’ESO, un 79,6% de l’alumnat podrà anar al centre escollit en primera opció, mentre que un 15,2% correspon a alumnat assignat a centres sol·licitats però no en primera opció.
Pel que fa a la resta de nivells, de P4 a 6è de primària hi ha hagut un total de 138 sol·licituds, de les quals se n’han pogut atendre 52 i 86 han quedat pendents d’assignar. Bàsicament són sol·licituds de canvi de centre d’alumnat que ja està escolaritzat i demana una plaça per a un centre i un nivell per als quals no hi ha places disponibles. I per als nivells de 2n a 4t d’ESO s’han rebut 39 sol·licituds, de les quals se n’han pogut atendre 18 i 18 més han quedat pendents d’assignar per les mateixes raons que en el cas anterior.

Les famílies poden comprovar els resultats de l’assignació de places a les mateixes escoles i instituts, així com a l’Oficina Municipal d’Escolarització.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: