Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’IEP lliura els Reconeixements Culturals Collita 2015, divendres a Vilafranca

L’IEP lliura els Reconeixements Culturals Collita 2015, divendres a Vilafranca

35 candidatures, entre entitats i persones, opten als Reconeixements Culturals Collita 2015 que per quarta edició lliura l’Institut d’Estudis Penedesencs.

Els premiats es faran públics en el marc de la IV Festa de la Cultura al Penedès que se celebra aquest divendres a les 8 del vespre, a l’Auditori de Vilafranca, commemorant la Capitalitat Cultural.
D’entre les 35 candidatures proposades 7 opten al Santiago Rusiñol a la creació artística, hi ha 8 nominats a l’Emili Giralt de recerca, 9 al Teresa Basora de promoció i divulgació social i 12 al Pau Casals que premia la trajectòria i el compromís cultural.
El president de l’IEP, Albert Tubau, es mostra satisfet amb les 35 candidatures, tant per la diversitat que presenten com per la seva qualitat.

El lliurament dels guardons serà el plat fort de la Festa de la Cultura que farà un tast de la cultura penedesenca, començant amb un maridatge de gralla i dansa a càrrec dels grallers del Penedès Els Vinardells i l’Escola de Dansa Assumpta Trens, com explica la vicepresidenta de l’IEP, Àngels Travé.
El cor Xamusia intervindrà durant el lliurament dels premis i clourà l’acte el cantautor riudebitllenc Cesk Freixas.

Els premiats rebran una obra inèdita elaborada en exclusiva per als Reconeixements Culturals del Penedès per l’escultor vilanoví Xavier Cuenca, titulada Dona fulla.

La IV Festa de la Cultura al Penedès comptarà amb el Director General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals del Departament de Cultura de la Generalitat, Lluís Puig, i l’Alcalde de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: