Dijous, 27 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les sales d’estudi municipals de Vilafranca amplien els seus horaris

A partir de dilluns vinent i fins al 3 de juliol, les sales d’estudi municipals de la Casa Amiguet i l’ ESCAVI amplien novament el seus horaris per tal d’atendre les necessitats dels estudiants universitaris i d’altres estudis superiors, durant els exàmens finals d’aquest curs 2014/15.

L’horari ampliat de funcionament serà de dilluns a diumenge de les 9 del matí a 2/4 de 2 del migdia, i de les 4 de la tarda a 2/4 d’11 de la nit. En total 11 hores d’obertura diària d’aquest servei d’atenció i suport al jove estudiant.

A partir del 6 de juliol la sala d’estudi Casa Amiguet romandrà tancada i la sala d’estudi ESCAVI restarà oberta fins al 31 de juliol, amb el seu horari habitual: dilluns de 2/4 de deu del matí a 2/4 de tres del migdia i de dimarts a divendres, de 2/4 de cinc de la tarda a 2/4 de deu de la nit.
Les dues sales d’estudi reobriran el proper 2 de setembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: