Dimarts, 30 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP està a punt per capgirar Vilafranca, aquest 24-M

Els cupaires vilafranquins es presenten com una candidatura sincera, transparent, amb un peu al carrer, que ha complert les seves promeses al llarg d’aquests anys a l’ajuntament vilafranquí i sense deutes.

Els seus compromisos de futur venen avalats per la feina feta, diuen.
Satisfets amb la campanya per a les eleccions municipals, que gràcies als esforços de molta gent els ha permès estar cada dia al carrer i a les xarxes socials divulgant el seu programa, la CUP celebrava dissabte l’acte central de campanya a la plaça sant Joan.
Amb aquest bagatge, Marcel Martínez, alcaldable de la CUP, es mostra preparat per capgirar Vilafranca, al·ludint al seu lema electoral.

En l’acte central de la campanya per al 24-M van intervenir Anna Gabriel de la CUP de Sallent, la número 2 per Vilafranca, Laia Santís, i el cap de llista, Marcel Martínez, acompanyats musicalment per la Fera Ferotge i els poemes d’Aina Torres i Miquel Cartró.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: