Diumenge, 25 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CiU vol un ajuntament fort i sense fragmentacions que puguin estancar Vilafranca

L’alcaldable Pere Regull ha valorat aquest darrer dia la campanya destacant que CiU ha comunicat “propostes reals i concretes i missatges positius” als ciutadans.

Regull ha dit que Convergència és el “partit de la feina, i no pas dels subsidis” perquè “només amb subsidis, Vilafranca no tiraria endavant”. L’alcaldable també ha afirmat que l’equip convergent és el més preparat per garantir un govern fort i ha alertat sobre la fragmentació a l’ajuntament que, al seu parer, “podria estancar la ciutat”.

Regull també ha explicat que volen governar en solitari però que, en cap cas, es tanquen en banda a l’hora d’arribar a acords, sempre que siguin en benefici de Vilafranca. I ha posat com a exemple la sociovergència d’aquest final de mandat. També ha dit que, en els sis anys que ha estat alcalde, no ha seguit mai consignes del seu partit a Barcelona i s’ha compromès a seguir així, tot destacant que entre els sis primers candidats de la llista que encapçala hi ha tres independents.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: