Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest estiu es farà un Arqueocasal al Pla dels Albats del Castell d’Olèrdola

Entre els dies 29 de juny i 10 de juliol es durà a terme l’Arqueocasal, un casal d’estiu pensat per nois i noies d’entre 12 i 16 anys del Penedès i Garraf. Durant l’Arqueocasal, que s’emmarca en un projecte de recerca de la Universitat de Barcelona, els nois i noies podran fer d’arqueòlegs de la mà d’arqueòlegs professionals i de monitors titulats.

Descobriran les restes que queden del barri medieval de fora muralles de la ciutat d’Olèrdola.
D’una manera amena i divertida aprendran com treballen els arqueòlegs i participaran en l’excavació de restes que seran museïtzades posteriorment.
El dia 28 de maig a 2/4 de 8 del vespre, al Centre Cívic La Xarxa de Moja, es farà una jornada de presentació i informació sobre l’Arqueocasal. La inscripció es tancarà el dia 19 de juny, si bé les inscripcions anticipades, més econòmiques, estan obertes fins el dia 1 de juny. L’activitat està organitzat per TRÍADE Serveis Culturals i compta amb el suport de l’Ajuntament d’Olèrdola, el Departament de Cultura de la Generalitat, el Museu d’Arqueologia de Catalunya, el Parc d’Olèrdola i la Universitat de Barcelona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: