Dissabte, 6 de Juny de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Anna Simó demana trencar el sostre de vidre per fer que Mònica Hill sigui alcaldessa de Vilafranca

L’alcaldable d’ERC, Mònica Hill, va rebre ahir el suport de la vicepresidenta del Parlament, Anna Simó que va destacar que com a la majoria de poblacions del país “a Vilafranca mai hi ha hagut una dona alcaldessa” i va animar a canviar aquesta anomalia.

La republicana va lligar aquest fet a la construcció del nou país que ha de comptar amb més i millors polítiques per tal que les dones tinguin “les mateixes oportunitats per arribar a nivells de direcció i lideratge”.

La candidata a l’alcaldia, Mònica Hill, diu que espera millorar els resultats de fa 4 anys i que per aconseguir-ho estan “posant tota la llenya al foc”.
Durant l’acte Hill va fer referència a Coloma Seró, la primera regidora que va tenir Vilafranca en representació del PSUC l’any 1938, afirmant que Seró va ser la punta de llança d’un canvi, que des d’ERC també volen recuperar.

Amb més de 700 candidatures, ERC aspira a ser la segona força del país en número de regidors i a obtenir el màxim nombre d’alcaldies.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: