Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La JNC presenta un programa electoral amb unes 20 propostes que s’incorporarà al de CIU

El programa consta d’una vintena de propostes com la creació d’una borsa de treball o el Portal de la Transparència municipal, com explica el cap local de la JNC, Martí Compte.

Fruit d’una sèrie de reunions obertes amb joves vilafranquins ha sorgit un full de ruta que la JNC ha traduït en programa electoral per a les municipals del 24 de maig.  L’objectiu de totes aquestes propostes és una millor inclusió dels joves a la vida de la vila. Aquesta vintena de propostes seran incloses en el programa electoral de CIU. A més, 5 membres de la JNC d’entre 20 i 27 anys aniran a la llista que encapçala Pere Regull.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: