Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Èxit en els actes del XVII Aniversari del Monument als Falcons

El dissabte 25 d’abril es va fer una exhibició dels Falcons de Vilafranca amb els Falcons de Llorenç com a convidats.

La mateixa disciplina però amb dos vessants diferenciades, per una banda la vessant tradicional o original dels Llorencencs i per l’altra la vessant moderna dels vilafranquins.
Al punt de la 1 del migdia, davant del monument als Falcons es donava inici a l’actuació que va ser molt lluïda i àgil, iniciant l’acte amb una Escala de 8 conjunta d’ambdós colles. Tot seguit la colla convidada va poder oferir part del ser repertori als vilatans: Conjunts de dos, Conjunts de tres, Espalmatòries, dos Pous escapçats, i el Calaixó 5+1. Per la seva banda els vilafranquins van oferir el Pilar de 5 per sota, Pira 6X5, 2 Torretes simultànies, 3 de 6 net amb agulla, 7 pilars de 3 i finalitzant amb una Escala de 9.
Els Falcons de Vilafranca, fan una valoració molt positiva dels actes del XVII Aniversari del Monument als Falcons, esperant que comenci a ser unes dates de celebració no només pels falconers, sinó també per tots els amics, simpatitzants de la colla i vilafranquins en general.
Ara els Falcons de Vilafranca ja estan preparant la gran actuació de Fires de Maig. Han comentat que tenen intenció de fer el diumenge 17 de maig a les 6 de la tarda una molt bona actuació amb construccions d’alt nivell.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: